Käsivaralla

eli multtuuria ja muistokuvia

Iloa, innostusta, onnellisuutta ja kenties joskus hieman melankolisempia tuntoja on tarjolla täällä. Päätarkoitus on ilahduttaa ja kenties antaa sytykkeitä oman elämäsi tuunaamiseen. Tämä kaikki vain siksi, että pidän kirjoittamisesta ja nautin itse tästä niin suunnattomasti!

Uudistunut blogi

Nyt on aika jatkaa tätä blogia – aivan omassa uudessa kodissaan! Kirjoitelmieni lisäksi tänne tulee valokuviani ja videoitani (Tupa) sekä hieman myöhemmin myös ruokaan liittyvä osio (Kyökki). Eikä siinä vielä kaikki: ainakin yksi vieraileva kirjoittaja on lupautunut piipahtamaan sivustolla. Toivotaan, että useampiakin löytyy.

Blogin historia

Kesän lopulla 2018 aloitin Käsivaralla-blogin Kodin Kuvalehden varsin suositussa lukijablogi-osastossa. Lehti päätti kuitenkin lopettaa ao. palvelun 2019 ja niinpä siirsin väliaikaisesti kirjoitukseni ja niihin liittyvät kuvat yritykseni sivustoon.

Näin esittelin alkuperäisen blogini: ”Henkinen kasvu on ollut elämän mittainen oppiaineeni. Tarinoita kerroin tuossa muutaman kylänvälin päässä jo ennen kuin edes osasin piirtää tikkukirjaimia. Kirjoittaminen onkin ollut aina osa elämääni ja nyt haluan kertoa sinulle tarinoita. Aiheet liikkuvat mm. musiikin, murhien ja mullan (siis lyhyesti multtuurin) parissa ja höystän soppaa tämän päivän kuvilla sekä sanallisilla että kuvallisillakin muistoilla matkoilta maailmalla.”

No, musiikkiin, multaan ja muistoihin ehdin kirjoituksissani, mutta murhat jäivät vähiin. Olen innokas dekkarien lukija ja kotonani on kokonainen isohko kirjahylly pyhitetty erityisesti naispuolisille dekkaristeille ja rikoskirjailijoille, joten sen puoleen materiaalia olis ollut… Nyt aihepiiri saattaa vielä laajentuakin… No, ruokaan nyt ainakin. Tai tyylin mukaan murkinaan.

Olen siirtänyt kaikki vanhat blogikirjoitukseni tähän sivustoon ja niiden päiväys on alkuperäinen julkaisupäivä. Lisäksi vuosien 2020 ja 2021 osalta mukana on jonkin verran aikaisemmin Facebookissani julkaisemiani kirjoituksia.

Ensimmäinen uusi kirjoitus on julkaistu 20.7.2021.

Comments are closed.