Taivaallinen valo

Kannoin aamukahvimukini etuterassilleni ja päätin samalla kuunnella Radio Dein lähetystä. Kesämies Mikael ja apupoikansa Heikki ovat tarjonneet varsin viihdyttäviä, informatiivisia ja myös ajatuksia herättäviä aamutuokioita jo viikkojen ajan retkiltään kesäisessä Suomessa.

Asun maalla, metsässä, ja nettiradio on välillä pätkinyt pahastikin ja siten haitannut kuuntelunautintoani, mutta etuterassillani kuuluvuus oli huippuluokkaa. Olisinpa jo aikaisemmin älynnyt siirtyä ulkokuunteluun! Onneksi on Dei+!

Siinä tuoksuvatukkapensaan siimeksessä nautin lähetyksestä ja kahvista sekä samalla tutkailin auringon leikkiä pensaan lehdillä ja nupuissa. Otin kännylläni muutaman kuvankin, mutta sitten kipaisin hakemaan järjestelmäni. Kesäkamppeissani ei tällä kertaa ollut taskua puhelimelle enkä halunnut menettää hetkeäkään ohjelmasta, joten kuvailin vatukkapensaan lisäksi kaikkea mitä edessäni oli. Kuvat 8-10 otin musiikkikappaleen aikana jaloitellessani.

Muokkaan kameran suuret raw-tiedostot jälkikäteen tietokoneessa someyställisimmiksi jpg-tiedostoiksi. Itse kuvia en muokkaa. Hämmästyin melkoisesti muutamasta ensimmäisestä ruudusta. Niissä on ruusuja ja päivänliljoja sekä vasemmalla vanhoista heinäseipäistä rakennetun telineen (lintulaudalle/kukka-amppelille) pääty. Lisäksi kuvissa näkyy selvästi sateenkaari. Katso kuvaa (kuva 1), se kertoo enemmän ja kauniimmin kuin itse osaisin.

Valon ihme. Taivaallisen valon. Tunnen suurta kiitollisuutta.

Comments are closed.