Tanssii enkelten kanssa

Tämä aamu alkaa hymyillen. Ja kerronpa sinulle miksi.

Viime talvena jatkuvasti vaihtelevat viileät ja lämpimät päivät tekivät maalaislenkkireiteistäni vaarallisia. Kaipasin kuitenkin liikuntaa ja koska olen nuorempana harrastanut tanssia ja muutoinkin pidän rytmikkäästä liikkumisesta, aloin tanssia päivittäin kotonani esim. Abban musiikin ja jopa Mamma Mia -elokuvan säestyksellä.

Olen aikaisemminkin kertonut, että vapaaehtoistyönä käännän irlantilaisen mystikon Lorna Byrnen facebook-sivustoa suomeksi. Suomentajia on useita, joten vuorottelemme. Reilu viikko sitten Lorna aloitti 14 päivän sarjan, jossa hän julkaisee päivittäin mietiskelyjä, harjoituksia jne. Jokaisen päivän aiheesta hän myös julkaisee videon. Tarjouduin kääntämään koko sarjan tekstit ja erityisesti videot helpottaakseni ryhmän työtä.

Tänä aamuna käänsin videota, jossa Lorna kertoo hymyillen, kuinka suojelusenkelimme lähtevät mielellään esim. kävelylle kanssamme, mutta myös yhtyvät riekaakkaasti tanssiinkin, jos niin pyydämme. Minua huvittaa nyt erityisesti se, että suojelusenkelilläni taisi olla kanssani aika liikunnallinen talvisesonki.

Sarjassa on menossa päivä 11 ja kaikki tähänastiset videot löytyvät facebookista englanniksi osoitteesta: lornabyrneangels ja suomeksi (pienellä viiveellä) osoitteesta lornabyrnefinland.

Ehkä saat näistä iloa ja lohtua pitkiin karanteenipäiviin. Voimia sinulle! Muista: Sinullakin on suojelusenkeli, joka miellellään pistää vaikkapa jalalla koreasti kanssasi.

Comments are closed.